Luxury Carpets – NL

Click here for english translation

Breng sfeer en kleur in uw interieur met een Luxury Carpet van La Aurelia!

Dutch Designlabel La Aurelia is harten aan het veroveren in de interieurbranche. Naast de ‘Premium Fine Art’ en Classy Wallpapers’, bieden we nu ook: La Aurelia ‘Luxury Carpets’. Deze sierlijke creaties zullen u zeker aanspreken!

Onze opvallende kleden bestaan uit intense, diepe kleuren en elegante vormen en patronen. De Carpets zijn gemaakt van een kwalitatief hoogstaand vinyl van stevige kwaliteit. Naast het toepassen binnenshuis zijn ze ook geschikt als sfeermaker voor buiten, denk aan het finetunen van de veranda of het terras. Of wat dacht u als prachtige eyecatcher in de badkamer of wellnes-ruimte! Genoeg mogelijkheden met dit hoogwaardige product.

De Luxury Carpets zijn:

– makkelijk schoon te maken
– anti slip
– anti allergisch
– geluidsabsorberend
– brandvertragend
– vorm- en drukbestendig
– UV-bestendig
– ook voor buitengebruik of voor de badkamer

De vloerkleden hebben een diameter van 300 cm. La Aurelia is maatwerkspecialist, dus ook deze Luxury Carpets kunnen voor u op maat gemaakt worden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Stalen en voorbeelden zijn te bezichtigen in de showrooms van La Aurelia.

Waar verkrijgbaar:

De La Aurelia Luxury Carpets zijn te bestellen in onze online WINKEL Of neem even contact met ons op. Als u een speciaal project in gedachten heeft, bent u van harte welkom om onze showroom te bezoeken. Samen kunnen we bepalen welk ontwerp het beste bij het interieur en uw wensen past.

 

De Carpet Collectie: