Lovely Fabrics – NL

Click here for english translation

Dutch Designlabel La Aurelia krijgt internationaal steeds meer bekendheid vanwege haar productie van luxe aankleding bestemd voor high-end interieurs.

La Aurelia is bezig uit te groeien tot een compleet merk voor woonbeleving. De klant heeft steeds meer behoefte aan persoonlijkheid en sfeer in een woon- werk- en leefruimte. La Aurelia levert stijlvolle, kleurrijke, esthetische en tijdloze collecties, die een sfeervolle aanvulling vormen op het interieur.

Vol trots presenteert La Aurelia haar nieuwste productlijn: ‘Lovely Fabrics’. Een scala aan heerlijke, gedessineerde stoffen die qua sfeer, kleur en patroon een bijzondere blend creëren met de overige producten en collecties. Hiermee treden de ontwerpen van La Aurelia een hele nieuwe wereld binnen, behalve op wand en vloer is het nu ook mogelijk om een design op geheel nieuwe wijze toe te passen, te voelen en te ervaren! Ontdek onze selectie aan schilderachtige prints, extravagante bloemen en royale patronen.


LOVELY FABRICS
De interieurstoffen van La Aurelia bestaan uit een mooie collectie aan gordijnstoffen en meubelstoffen. Ze zijn geschikt voor het (laten) maken van (kamerhoog) gordijnen, sierkussens en voor het (her)stofferen van meubels.

La Aurelia helpt als maatwerkspecialist bij  advisering van uw projectinrichtingen en stofferings-uitdagingen.

Nieuwsgierig?
U kunt meer informatie over de Lovely Fabrics krijgen door contact met ons op te nemen. Als u een speciaal project in gedachten heeft, bent u van harte welkom om onze showroom te bezoeken. Samen kunnen we bepalen welke ontwerpen en stoffen het beste bij het interieur en uw wensen past. Maak nu een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

Stalen zijn te bezichtigen in de nieuwe showroom van La Aurelia.

Specificaties Lovely Fabrics:

  • M1 gecertificeerd
  • Hoge lichtechtheid (tussen 6/7)
  • Permanent vlamvertragend (Fire Retardant) garen.
  • Zeer krachtige kleurintensiteit
  • Wasbaar op 30 graden
  • Geschikt voor zowel project-, hospitality als particulier gebruik

 


 

Lovely Fabrics:
een prachtige aanvulling op de collecties
Fine Art
Classy Wallpapers
en
Luxury Carpets

 

 

De Dessins: