Aurelia Ebbe Flevolandse Zakenvrouw 2016!

Aurelia Ebbe Flevolandse Zakenvrouw 2016

Gisteren is in de Schouwburg Almere (KAF), de felbegeerde titel: Flevolandse Zakenvrouw 2016, categorie Zelfstandige Professional uitgereikt.

Na een weloverwogen oordeel van de vakjury tussen de kandidaten is er een winnaar uitgekozen. Met gepaste trots mogen wij aankondigen dat Aurelia Ebbe, eigenaar van ‘La Aurelia’ deze titel heeft gewonnen!

Dit is wat de vakjury in haar rapport over haar noemde:

Met maar liefst 2 bedrijven is ze heel ondernemend. Aurelia is creatief en vernieuwend bezig en krijgt veel bekendheid met haar product. Niet voor niets verwierf ze dit jaar de landelijke titel Creatief Ondernemer van het jaar.

De Jury is onder de indruk van wat zij in een niche van de markt heeft weten neer te zetten. Ze weet haar producten goed te vermarkten. Ze is de verpersoonlijking van het credo “Be good en tell it”. Ze heeft een mooi product ontwikkeld met veel potentie. Reden voor de jury om Aurelia uit te roepen tot beste vrouwelijke zelfstandige professional van 2016.

Aurelia Ebbe Flevolandse Zakenvrouw 2016

In een kolkend theater vol vrouwen uit het Flevolandse zakenleven mocht Aurelia haar speech geven, over haar drijfveren en toekomstvisie. Aurelia eindigde met de volgende woorden:

Ik ben Aurelia Ebbe
Eigenaar van ‘La Aurelia’
In mijn onderneming worden dromen werkelijkheid!

Verkooppunten
Facebook
Instagram