Genomineerd voor Flevolandse Zakenvrouw 2016 !

Aurelia Ebbe, eigenaar van La Aurelia is genomineerd voor Flevolandse Zakenvrouw 2016 categorie Zelfstandige Professional

Aurelia Ebbe, eigenaar van ‘La Aurelia’ is genomineerd voor Flevolandse Zakenvrouw 2016, categorie zelfstandige professional!

Aurelia verteld:

“Enkele weken geleden kreeg ik een bericht van het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen  dat ik was voorgedragen voor deze bijzondere nominatie. Om genomineerd te kunnen worden werd mij gevraagd e.e.a. aan informatie te verstrekken. Denk aan zaken zoals: hoe ziet de bedrijfsvoering er uit, is er aandacht voor scholing en aandacht voor maatschappelijke betrokkenheid, heeft het bedrijf een actief marketing- en communicatiebeleid, financiën en nog meer. Altijd goed om weer woorden van visie op paper te zetten; Wie en wat is ‘La Aurelia’? Waar sta ik voor? Waar wil ik naar toe? Ik schreef mijn verhaal,  mijn ondernemende reis van de afgelopen jaren. Een reis van creativiteit, visie, hoop, doorzetten, vertrouwen en succes. Er is veel moois uit voortgekomen en deze reis is nog lang niet afgelopen!

Na het retourneren van de documenten, was het de lastige taak van een vakkundige jury om uit alle voorgedragen succesvolle zakenvrouwen een weloverwogen keuze te maken.

Ik was dan ook heel erg trots toen ik deze week te horen kreeg dat ik  genomineerd  ben! Enorm vereerd… wat een mooie waardering! De komende weken staan in het teken voorbereidingen voor de feestelijke verkiezingsavond, donderdag 16 juni. Ik ga ervoor… en heb er heel veel zin in!”

Bekendmaking Flevolandse Zakenvrouw 2016:
Donderdagavond 16 juni
Schouwburg Almere
Tijd: 19:30 – 22:00
Verdere informatie volgt.

Sinds 2012 organiseert het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen de jaarlijkse Verkiezingen Flevolandse Zakenvrouw. Uit de voordrachten selecteert de jury de genomineerden. De bedrijven van de genomineerden worden beoordeeld op hun financiële positie, bedrijfsvoering, maatschappelijk verantwoord ondernemen en maatschappelijke betrokkenheid maar ook op het marketing- en communicatiebeleid en het toekomstperspectief.  De genomineerden zijn zakenvrouwen met pit, in 3 categorieën: beste vrouwelijke zelfstandige professional van Flevoland, beste vrouwelijke mkb-ondernemer van Flevoland en beste vrouwelijke manager van Flevoland. 

 

 

 

Leave a Reply