Waardering voor Creatief ondernemerschap!

Sinds 11 januari zijn wij de trotse eigenaar van de Landelijke Creativiteit Award! Deze mochten we afgelopen maandag in ontvangst nemen bij de Award Uitreiking van de Leukste Ondernemer van Nederland. We zijn natuurlijk enorm trots op deze mooie waardering. Een prachtig begin van een creatief 2016! We hebben eerder deze week al uitgebreid over de Award Uitreiking geschreven. Mocht u dit gemist hebben dan kunt u hier ons bericht teruglezen.

De Creativiteit Award, een mooie prijs, waaruit nog wel wat staartjes gaan komen.  Zo volgt er binnenkort een interview in een TV programma met ondernemers. Enorm leuk natuurlijk, een mooie gelegenheid om onze visie en La Aurelia aan een groter publiek te introduceren. Vrijdag 29 januari zal de uitzending zijn, binnenkort meer!

Daarnaast borrelen er genoeg ideeën voor nieuwe collecties. Na de succesvolle lancering van onze collectie ‘`Dutch Dreams’,  gaan wij u als klant een ruimere keuze bieden binnen onze Premium Behanglijn.

Raak geïnspireerd en bekijk onze huidige collectie, een mooie samenspel tussen sfeer, kleur, dromen, oud en nieuw, luxe en robuust. Hollandse tafarelen, vervlogen tijden…

Blijf ons volgen,
La Aurelia

Wallpaper from the Dutch Dreams Collection by La Aurelia ®, the Netherlands
Mural ‘Wooden Tulip’ by La Aurelia, from the collection ‘Dutch Dreams’. Are you ready for spring….?

 

Since January 11th, 2016 we are the proud owners of the National Creativity Award! This is a special Award, part of the Brightest Entrepreneur election in the Netherlands. We are very pleased with this recognition. A great 2016 kick-off which sparks creativity! Read the article of the Award Ceremony and see the pictures here.

Winning this Creativity Award, is published by several media . Following an interview in an entrepreneurial TV program coming up, fantastic. A beautiful opportunity to introduce our vision and La Aurelia to a broader audience. To be broadcasted Januari 29th. We keep you posted.

Meanwhile we have a lot of ideas for new collections. After the successful launch of our collection ‘Dutch Dreams’, we will give our customers more choice in Premium Wallpapers.

Be inspired and take a look at our collection. An interplay between atmospheres, dreams, colors, present and past, luxurious and robust. Dutch Sceneries, inspiring and rich.

Stay tuned,
La Aurelia

2 Comments

Leave a Reply