Collectie Dutch Dreams Wallpaper staat online!

Dutch Dreams Wallpaper by La Aurelia

Het is zover… La Aurelia’s allereerste Wallpaper Collectie staat ONLINE!

De behangcollectie ‘Dutch Dreams’ by La Aurelia is een feit en jullie hebben de primeur! De collectie  bestaat uit diverse kunstbeelden uitgebracht in 10 muurvoorstellingen (Murals) en 10 bijpassende rollen wallpapers (Drops). Kies een Mural naar keuze, wil je meer, breidt dan de voorstelling uit met bijpassende drops. Natuurlijk kun je ook kiezen voor alleen de Mural of de drops. Er zijn diverse mogelijkheden en alles is bijzonder!

Geniet van de online collectie, te zien onder het kopje Wallpaper.  Vanaf nu te koop via de La Aurelia Store en binnenkort ook via de webshop van VT Wonen​.

De collectie is van 29-9 t/m 4-10 te bewonderen op de VT Wonen en Design Beurs​. Bezoek La Aurelia: Hal 9 | standnummer 9-005.

Binnenkort worden ook de nieuwe Fineart Kunstwerken online gezet, hou het dus in de gaten!

La Aurelia, Art and Design‘La Aurelia’ is een jong designlabel, opgericht in 2013 door Aurelia Ebbe. Dit label staat inmiddels bekend om haar fotografische sfeerbeelden en inspirerende, rijke voorstellingen. Op de VT  wonen&design Beurs 2015 zal La Aurelia haar 1e collectie Fineart Kunst en Premium Behang, genaamd ‘Dutch Dreams’ lanceren.

In de komende weken geeft La Aurelia een kijkje achter de schermen met deze pre-launch blog. Zo kun je volgen hoe het merk vorm krijgt, hoe hard er gewerkt wordt aan nieuwe dessins en wat de laatste nieuwtjes zijn omtrent ‘Dutch Dreams’. Volg dit avontuur mee en bezoek regelmatig haar website.

 

2 Comments

Leave a Reply